PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PEDOFIL ROMÂN CĂUTAT DE INTERPOL

PEDOFIL ROMÂN CĂUTAT DE INTERPOL

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Autoritatile cauta in toata Romania un individ extrem de periculos banuit ca a abuzat sexual mai multe minore. Identitatea sa nu este clara, iar politistii fac un apel la toti cetatenii. Cei care il recunosc sunt rugati sa sune de urgenta la 112.

Bărbatul apare într-un film scurt, pus pe o pagina de internet, într-un loc frecventat de indivizi care caută abuzuri sexuale asupra minorilor. Locul a fost identificat inițial de Interpol și Europol și fiecare înregistrare a fost analizată. 7 dintre ele îl au ca protagonist pe acest individ care se filmează în timp ce violează o copilă și care vorbește românește. Interpol a anunțat autoritățile de la noi care încearcă să îl găsească cât mai repede, înainte să facă noi victime. Potrivit autorităților, poate avea între 35-55 de ani. Ca semn distinctiv are o aluniță pe partea dreaptă a gâtului, iar uneori poartă ochelari. Se presupune ca îl cheamă Marian sau cel puțin așa i se adresează copila pe care a siluit-o în timp ce o cameră filma scena îngrozitoare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe