PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REVOLTAȚI PE PRIMAR

REVOLTAȚI PE PRIMAR

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Au nevoie de noi doar pentru voturi și ne întorc spatele când le cerem ajutorul! Localnicii din Speriețeni spun că de ani de zile se roagă de primarul comunei să-i ajute cu amenajarea unei căi de acces către terenurile agricole, dar de fiecare dată edilul PSD-ist i-a ignorat. Oamenii îl acuză că acționează numai pentru interesul propriu. Dovadă stă faptul că a permis contruirea unui lăcaș de cult deși clădirea nu are hazna și scurgerea se face în stradă pe șanț.

Ca să-și muncească terenurile, localnicii din Speriețeni spun că au nevoie de acces, însă drumul care ducea de la sat la loturile de pământ a fost distrus în timp. Gunoiul a fost depozitat chiar pe mijlocul drumului, iar accesul nu mai este posibil cu tractoarele sau căruțele. Oamenii spun că s-au răsturnat deseori și în ciuda insistențelor către primar, nu s-a rezolvat nimic.

Interesele persoanale sunt mai presus de nevoile oamenilor, spun localnicii. O dovadă o reprezintă faptul că lângă locuința acestui sătean a fost construit un lăcaș de cult. Inițial, de la primărie, omul a aflat că va fi o casă, dar ulterior, s-a trezit cu o altă construcție.

Mirosul este insuportabil, spune omul care are locuința chiar lângă construcție. Ca să nu fie vizibilă conducta pe unde se scurge canalizarea, a fost acoperită, dar dejecțiile ajung pe șanțurile din zonă. Am încercat să aflăm și punctul de vedere al primarului, dar până la acest moment nu am reușit.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe