PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PELERINAJ SPRE…MOARTE – VIDEO

PELERINAJ SPRE…MOARTE – VIDEO

de admin
16 vizualizări

Un pelerinaj la mânăstirile din nordul tării a însemnat sfârșitul pentru un tânăr din Călărași. Mergea împreună cu mama, fratele și viitoarea cumnată să se roage la mormantul Parintelui Asenie Boca, intr-o excursie organizata de preotul din satul lor. O pana la un cauciuc i-a oprit din drum! Pentru tanarul de 27 de ani a fost ultima orpire! A incercat sa–l ajute pe preot sa schimbe roata si a fost lovit in plin de un camion care circula pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Si fratele sau a fost la un pas de moarte, dar a reusit sa se salveze in ultima clipa.
Sunt strigatele de disperare ale unei mame care si-a vazut copilul strivit de camion chiar sub ochii ei. E infirmiera, celalalt baiat care ii insotea e asistent medical. Niciunul nu l-a mai putut ajuta cu nimic pe Florin.
Cu totii mergeau să se roage la mormantul părintelui Arsenie Boca, in judetul Hunedoara. Era o familei credincioasa. Fratele lui Florin avea nunta luna viitoare si si-a dorit sa-si curate sufletul prin rugaciune inainte de marele eveniment. Florin l-a insotit si el pentru ca era indragostit de biserica. Avea 27 de ani si abia terminase Arhitectura. Iubea sa deseneze biserici. O clipa de neatentie i-a curmat destinul.
Din fericire el s-a ferit la timp si a scapat cu viata. Nici medicii chemati la fata locului n-au putut face nimic pentru viata lui Florin.
Șoferul camionului care i-a adus sfărsitul lui Florin e socat. Sustine ca a incercat sa evite impactul dar nu a reusit.
Politistii i-au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa chiar in ziua in care implineste 22 de ani.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe