PRIMA PAGINĂ » SPORT » TÂRGOVIȘTEA E CAMPIOANA! – VIDEO

TÂRGOVIȘTEA E CAMPIOANA! – VIDEO

de admin
2 vizualizări

CSM Târgoviște e noua campioană a României la baschet feminin. Echipa de lângă Turnul Chindiei a bătut Aradul cu scorul general de 3-1 și a sărbătorit miercuri noapte al 11-lea titlu național din istoria baschetului dâmbovițean. Municipal s-a impus cu 70-62 în meciul al patrulea al finalei, jucat în Polivalenta din Târgoviște, cu 3.000 de suporteri fanatici care au creat o atmosferă de vis. Titlul a revenit în vitrina CSM-ului după doi ani!
După o victorie la Arad, săptămâna trecută, CSM a câștigat ambele jocuri de acasă cu ICIM și și-a acontat titlul național în fața propriilor suporteri. A fost 70-62 miercuri seară, cu Polivalenta arhiplină, la capătul unui meci pe care gazdele l-au controlat în totalitate. Succesul este unul extrem de important pentru echipa din Dâmbovița, care a început campionatul din postura de outsider. Fanii lui Givens și compania și-au purtat favoritele spre o victorie imensă.
Tehnicianul gazdelor, Dan Fleșeriu, a fost cel mai fericit om din sală la finalul meciului care a readus titlul la Târgoviște după doi ani. Fleșeriu e la primul rezultat important din cariera de antrenor.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu, Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe