PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERCHEZIȚII ÎN SUDUL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA – VIDEO

PERCHEZIȚII ÎN SUDUL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Zeci de mascati si jandarmi au descins in mai multe locatii de langa orasul dambovitean Gaesti. Politistii gaesteni au destruscturat o retea de hoti care furau din locuinte tot ce le pica in mana. Prin activitatea infractionala s-a creat un prejudiciu estimat la aproximativ 660.000 lei. Mai multi suspecti au fost saltati de mascati, trei dintre ei fiind retinuti si dusi in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva.
Politistii de la investigatii criminale si ordine publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dambovita, in colaborare cu efective de jardarmi, au efectuat 15 perchezitii pe raza localitatilor Titu, Costestii din Vale, Gaesti si Corbii Mari, la persoane banuite de comiterea infractiunilor de furt calificat, tainuire si complicitate la infractiuni de fals. Prin activitatea infractionala s-a creat un prejudiciu estimat la aproximativ 660000 lei, fiind recuperat 70 %. In urma perchezitiilor, de la domiciliile persoanelor banuite au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor mai multe obiecte.Noua persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Dambovita pentru audieri.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=Owc36HQqCsA

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe