PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AUTO SECOND-HAND – VIDEO

AUTO SECOND-HAND – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Pe soselele judetului Ialomita circula mai multe masini second-hand, decat cele noi. Potrivit datelor statistice oferite de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule, in luna aprilie 2014, in Ialomita, au fost inmatriculate in total 162 de automobile. Mai bine de trei sferturi dintre acestea au fost achizitionate «la mana a doua».
Într-un raport calitate-preț, ialomițenii au preferat în aprilie, din punct de vedere al automobilelor achiziționate, să se gîndească mai întîi la buzunar. Nici nu-i de mirare în condițiile în care prețul mașinilor noi este chiar și de trei ori mai mare decît al celor second- hand. Statisticile confirmă faptul că ialomițenii s-au gîndit mai întîi la preț și abia apoi la calitate în ceea ce privește automobilele. Datele Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule arată că, în aprilie 2014, ialomițenii au înmatriculat un număr de 162 mașini. Din cifra totală, 149 reprezintă numărul mașinilor second-hand care circulă în prezent pe șoselele județului. Cele mai vechi mașini pe care ialomițenii le-au achiziționat sînt două automobile marca Opel, cu motorizare pe benzină și fabricate în anul 1996!

https://www.youtube.com/watch?v=CJAVmHxeNnY

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe