PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERCHEZIȚII LA BRACONIERI

PERCHEZIȚII LA BRACONIERI

de Mditv
14 vizualizări

Polițiștii prahoveni specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au efectuat două percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic. De la locuințele acestora au fost ridicate cartușe, cuțite, trofee de cerbide și 12 kg de carne de vânat mistreț. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase confirma ca perchezițiile au fost realizate la locuințele unor persoane din Câmpina, bănuite de braconaj cinegetic. Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2016, persoanele bănuite ar fi braconat porci mistreți pe fondurile de vânătoare din zona municipiului Câmpina,iar vânatul ar fi fost prins cu capcane confecționate artizanal.Unul dintre bănuiți este vânător autorizat și deține legal două arme, una cu glonț și alta cu alice.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe