PERCHEZIȚII LA CĂMĂTARI. ÎMPRUMUTAU BANI ȘI CEREAU DOBÂNZI URIAȘE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efectuat 12 percheziţii pe raza județului Prahova, la locuințele și sediile sociale ale unor societăți folosite de persoane bănuite de cămătărie și șantaj.
Descinderile au avut loc pe raza municipiului Ploiești și a orașului Vălenii de Munte. Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2014-prezent, persoanele bănuite ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din județ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoanele în cauză ar fi săvârșit asupra persoanelor împrumutate fapte de șantaj.

7 suspecți au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, telefoane mobile, înscrisuri și unități I.T. despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională și diferite sume de bani. 6 dintre cele 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

A SFÂRȘIT ELECTROCUTAT

Bărbatul era din Târgoviște și lucra la o firma privată care activează in domeniu. Lucrau, de aproximativ o săptămână la noua rețea electrică din zonă, iar în momentul în care a căzut se afla pe scară, pe un stâlp al vechii rețele. Oamenii spun că ar fi alunecat scara și