PRIMA PAGINĂ » Stiri » Giurgiu » PERCHEZIȚII LA SUSPECȚII DE PROXENETISM

PERCHEZIȚII LA SUSPECȚII DE PROXENETISM

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Percheziții de amploare în această dimineață la suspecții de proxenetism din municipiul București și județele Prahova, Brașov și Giurgiu.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Prahova, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează 10 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de proxenetism.

Începând cu luna iulie, polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane care ar fi racolat femei în vederea practicării prostituției atât în țară, cât și în Marea Britanie.
De asemenea, o parte dintre persoanele în cauză ar fi facilitat practicarea prostituției prin închirierea de imobile în acest scop.

9 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și S.A.S. din cadrul I.P.J. Prahova, precum și cu participarea unor echipe de polițiști din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu.

De asemenea, la activități participă și echipe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe