PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PERICOLUL VINE DE SUS!

PERICOLUL VINE DE SUS!

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Atentie, cad turturi. Multe zone ale Targovistei au devenit un adevarat pericol pentru trecatori! Acoperisurile cladirilor ascund turturi mari, care in orice moment se pot desprinde si pot face victime. Cei mai multi dintre targovisteni nici macar nu isi dau seama de pericolul care ii paste cand trec pe langa cladiri. De vina pentru aceasta situatie sunt si locatarii, dar si agentii economici, care nu se grabesc sa indeparteze sloiurile de pe gheata. Acestia risca sa fie amendati. Altora in schimb le este imposibil sa indeparteze turturii, formati pe blocurile inalte si inaccesibile decat alpinistilor utilitari. De frica vreunui accident, oamenii au imprejmuit zona cu o banda si asteapta interventia autoritatilor.

Si din pacate nu este singura. Toti targovistenii care au trecut pe aceasta strada au facut-o parca cu ochii inchisi. Nimeni nu s-a gandit la pericolul care vine de sus. Si nu este singurul loc unde turturii ii ameninta pe trecatori. In tot orasul, acoperisurile cladirilor si blocurilor ascund sloiuri de gheata, care se pot desprinde in orice moment. Legea ii obliga pe proprietarii cladirilor, dar si pe locatari sa inlature zapada si turturii. Putini sunt cei care fac asta, desi risca sa fie amendati.

Sunt insa si situatii in care locatarii sunt depasiti. Este si cazul acestui bloc din microraionul IV. Locatarii nu pot ajunge la turturi si au cerut ajutorul primariei, de frica sa nu fie cineva ranit. Zona a fost momentat imprejmuita cu o banda de avertizare.

Oamenii spun ca in fiecare iarna se confrunta cu aceleasi probleme. Trebuie sa astepte interventia autoritatilor, pentru ca singuri nu pot indeparta turturii. Anul trecut, o femeie si copilul sau au fost raniti usor, dupa ce gheata s-a desprins si a cazut peste ei. De frica sa nu se repete incidentul, comerciantii sunt cei care incearca sa ii avertizeze tot timpul pe trecatori.

ECHIPA: Madalina Zabava / Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe