PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PEȘTELE LA COMERCIANTȚI SE ÎMPUTE – VIDEO

PEȘTELE LA COMERCIANTȚI SE ÎMPUTE – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Zeci de kilograme de peste retras de la comercializare si amenzi pana la 30.000 de lei,asa s a incheiat controlul reprezentantilor  Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Prahova desfasurat la comerciantii de peste din Ploiesti.  Imediat dupa inceperea verificarilor,inspectorii au constatat nereguli,produsele fiind tinute la temperatura mult mai mare decat cea recomandata,fara indicii despre termenul de valabilitate sau date despre producator.

Oamenii pastreaza traditia de Buna Vestire si oricat de mic le-ar fi bugetul cumpara o bucata de peste pentru a-l prepara,numai ca de multe ori,ceea ce cumara nu are calitatea la care se asteapta.Comisarii de la Protectia Consumatorului Prahova au gasit mai multe nereguli.

Numai cine e mare consumator de peste stie cum sa-l aleaga,altfel, pestele congelat se dovedeste a fi alterat,atunci cand ajunge in tigaie.

De Buna Vestire a  fost vanzare mare la Ploiesti,iar vanzatoarele confirma ca aglomeratia a fost maxima.

Cumparatorii de peste din Ploiesti recunosc ca de Buna Vestire,cand tot romanul mananca peste,merg si pe incredere si cumpara produse mai ieftine,de calitate indoielnica si spun ca uneori nu se mai gandesc la sanatatea lor,in dorinta de a pastra traditia.

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe