PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AMENINȚAȚI CU DISPONIBILIZĂRI -VIDEO

AMENINȚAȚI CU DISPONIBILIZĂRI -VIDEO

de admin
11 vizualizări

Au cerut salarii mai mari, dar se trezesc acum fara locuri de munca. Vin vremuri grele pentru angajatii de la CFR Marfa. In acest an vor pleca acasa 2500 de feroviari, a anuntat ministrul Transporturilor. Desi sindicatele vorbesc despre o revigorare a companiei, sustinand ca numarul contractelor incheiate de CFR Marfa a crescut, li s-a comunicat ca nu se va renunta la reducerile de personal convenite cu FMI. De aproape un an, angajatii de la CFR Marfa vin in fiecare zi la serviciu cu teama ca vor fi concediati.

MDI TV v-a prezentat situatia in care au ajuns angajatii de la CFR, care vin in fiecare zi cu teama la serviciu, ca vor fi dati afara. De mai bine de un an sunt amenintati cu concedieri colective, pe motiv ca se inregistreaza pierderi uriase la compania feroviara de transport marfa. Oamenii nu inteleg cum s-a ajuns in aceasta situatie. Oricum in ultimii ani, multi dintre ei au fost trimisi acasa si au ajuns sa lucreze in condiii jalnice.

Sindicalistii au cerut salarii mai mari pentru angajatii de la CFR Marfa, pe motiv ca oamenii nu au mai vazut un leu in plus de sase ani. Mai mult au pierdut si unele drepturi, cum este acela de a calatori gratuit cu trenul. Au primit in schimb un raspuns pe care nu si l-au dorit. In acest vor fi concediati 2500 de angajati de la CFR Marfa. Anuntul a fost facut de ministrul Transporturilor, Dan Sova.

 

Mădălina Zăbavă

Radu Constantinescu

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe