PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PETRECERE REGALĂ

PETRECERE REGALĂ

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Elvis Presley ar fi împlinit 79 de ani

Atmosferă incendiară într-un club din Mioveni, judeţul Argeş. Două sosii ale lui Elvis Presley au dat o petrecere şi au cântat până la epuizare, în cinstea regelui, care ar fi împlinit 79 de ani.Elvis Presley s-a născut pe 8 ianuarie 1935 la Memphis, în Statele Unite,iar organizatorii  au comandat un tort de ciocolată, în formă de chitară, pe care l-au tăiat pentru public.

Primirea oaspetilor la Mioveni a fost aidoma celei de la arenele romane, iar petrecerea în onoarea lui Elvis Presley, organizată de admiratorul sau din Arges a regelui rock’n roll-ului a inceput in forta,invitat special fiind o altă sosie a starului,venita de la Bucureşti. Îmbrăcaţi cu costume de scenă, copii fidele ale celor purtate de însuşi Elvis Presley, cei doi şi-au făcut apariţia între tinerii care au aprins artificii,iar fanii regelui au încercat să recreeze în detaliu atmosfera unui concert al idolului lor.

Elvis Presley a cântat 600 de piese de-a lungul vremii,iar sosiile sale din România au reusit noaptea trecuta sa interpreteze cateva zeci dintre acestea.
Sosiile lui Elvis au transmis pasiunea pentru regele rock’n roll-ului urmasilor lor care au fost si ei prezenti la petrecerea de la MIoveni,iar nostalgia i-a cuprins pe cei care au crescut cu Elvis.

Elvis Presley s-a născut pe 8 ianuarie 1935 la Memphis, în Statele Unite,iar in cinstea regelui rock’n rollului sosiile sale din Arges si Bucuresti au comandat un tort de ciocolată, în formă de chitară, pe care l-au tăiat pentru public.

 

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE   CRISTI DUMITRU

 

http://youtu.be/YiEXFDjDPW0

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe