PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIOLATĂ ÎN SEARA DE BOBOTEAZĂ

VIOLATĂ ÎN SEARA DE BOBOTEAZĂ

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Nu si-a visat ursitul in noaptea de Boboteaza, ci a avut parte de cele mai ingrozitoare momente din viata ei. O tanara de 19 ani din Gura Foii, Dambovita, sustine ca a fost violata de un barbat cu cativa ani mai mare decat ea. Fata a avut incredere in el si s-a urcat in masina lui, cu promisiunea ca o va aduce acasa. Nu era un strain pentru ea, se cunosteau din sat. Nu si-a putut inchipui insa ca se va dovedi un monstru. Tanara spune ca barbatul a oprit autoturismul pe un camp, unde a violat-o. Ea a depus plangere la politie, iar acum oamenii legii trebuie sa stabileasca daca spune adevarul sau nu.

Tanara de 19 ani povesteste ingrozita cum s-a petrecut totul. In seara de Boboteaza, a terminat serviciul si trebuia sa faca naveta din Gaesti in Gura Foii, unde locuieste impreuna cu familia ei. Nu a mai prins un mijloc de transport in comun, iar tanarul de 24 de ani a intrebat-o daca vrea sa o duca acasa, cu masina lui. A acceptat, pentru ca locuiau in acelasi sat. In loc sa o duca acasa, fata spune ingrozita ca barbatul a oprit masina pe un camp, unde ar fi violat-o.

S-a gandit sa strige dupa ajutor, insa era pe un camp izolat, unde nu vezi tipenie de om. A incercat sa i se opuna, dar spune ea, nu a avut nicio sansa in fata lui. L-a rugat, l-a implorat, dar in zadar.

Tanarul a dus-o apoi acasa. Pe drum, fata nu a avut curaj sa scoata un sunet. Spune ca era ingrozita la gandul ca o poate arunca din masina. A scapat cu viata, dar a ramas cu traume, povesteste si mama ei, care si-a dat seama imediat ce fata a pus piciorul in casa, ca s-a intamplat ceva cu ea. Nu se putea stapani din tremurat.

Tanara a povestit ca de-a lungul timpului barbatul a mai acostat-o. I-ar fi spus ca intr-o zi o sa fie a lui. Ea a crezut ca este totul o gluma. Si-a dat seama de crudul adevar, cand a fost prea tarziu. Acum nu isi doreste decat sa plateasca pentru fapta lui.

Tanara a depus plangere la politie.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe