PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PETRUȚA IUGULESCU DESCHIDE OLIMPIADA DE LA RIO

PETRUȚA IUGULESCU DESCHIDE OLIMPIADA DE LA RIO

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

O damboviteanca, Petruta Iugulescu, va fi maine seara in teren la primul meci al Olimpiadei de la Rio, jocul de deschidere al turneului feminin, dintre Suedia si Africa de Sud. Festivitatea oficiala de deschidere va avea loc vineri seara, dar turneul de fotbal incepe, ca de obicei, cu cateva zile inaintea momentului solemn.

Competiţia feminină a Jocurilor Olimpice 2016 va debuta miercuri, 3 august, de la ora 19.00 (ora României – ora 13.00, ora locală) pe arena „Estádio Olímpico João Havelange” din Rio de Janeiro. Meciul de deschidere, care se va disputa între Suedia şi Africa de Sud, va fi oficiat la centru de Teodora Albon, care va fi ajutată la linii de conaţionala Petruţa Iugulescu şi de slovaca Maria Súkeníková.

Suedia şi Africa de Sud fac parte din grupa E, alături de echipele Braziliei şi Chinei, care se vor duela în aceeaşi zi, trei ore mai târziu, pe acelaşi stadion. În grupa F evoluează Canada, Australia, Zimbabwe şi Germania, în timp ce în grupa G se află SUA, Noua Zeelandă, Franţa şi Columbia. Primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bine două clasate ocupante ale locului 3 vor evolua în sferturile de finală ale turneului olimpic.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe