PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » PIETON OMORÂT DE AMBULANȚĂ

PIETON OMORÂT DE AMBULANȚĂ

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Grav accident rutier în judetul Argeș unde o ambulanță care transporta un copil în stare de comă de la Slatina la București a lovit un pieton care încerca să traverseze șoseaua pe trecerea de pietoni. Bărbatul a fost dus de urgență la spitalul din Pitești, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Poliția a început o anchetă în acest caz, primele date indicând faptul ca mașina avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanța de la Pitești,iar echipajul medical a resuscitat pacientul care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.
A fost solicitat și un echipaj de terapie intensivă mobilă în sprijin, după care bărbatul a fost dus la UPU, unde era așteptat de rude, care trec prin a doua dramă în ultimele zile, după ce le-a ars o parte din gospodărie.
Cu toate eforturile medicilor făcute pentru a-l salva, bărbatul a murit pe patul spitalului,iar poliția a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum a avut loc accidentul, fiind întocmit dosar de ucidere din culpa.Copilul aflat în comă care era transportat de la Slatina a fost preluat de o alta ambulanță.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe