PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PISTOLAR DE ALEXANDRIA – VIDEO

PISTOLAR DE ALEXANDRIA – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Focuri de arma in apropierea Liceului Tehnologic nr.1 din Alexandria – Teleorman. Un barbat a coborat dintr-un taxi si a inceput sa traga cu pistolul intr-o masina aflata in fata unitatii de invatamant.
Totul a pornit de la o ceartă între două femei, colege la seral, în timp ce se aflau la ore. S-au injurat si amenintat dupa care si-au chemat sotii in ajutor. Cei doi au ajuns la scurt timp unul dupa altul, unul cu propriul autoturism, iar pistolarul a descalecat dintr-un taxi.
Întâlnirea din fața liceului s-a lăsat cu împușcături. Fără să scoată un cuvânt, bărbatul care se afla în taxi a coborât și a tras mai multe focuri de armă în mașina în care se aflau colega soției sale, soțul acesteia și copilul de doi ani. Geamul portierei din stânga spate a fost complet distrus, iar copilul de doi ani, care se afla pe bancheta din spate, a intrat în ștare de șoc.
Paznicul liceului spune că a auzit gălăgie la poartă, însă nu a auzit clar focurile de armă.
Ca să evite o nenorocire, Gabriel Oprea a demarat în trombă spre centrul orașului. Pe drum, a sunat la 112, apoi, a urmărit taxi-ul în care se afla cel care l-a atacat, până la domiciliul acestuia. Între timp, la fața locului au ajuns și polițiștii care au încercat să calmeze spiritele.
Agresorul cu pistol s-a refugiat rapid în locuință, împreună cu soția, iar acum este cercetat penal.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe