PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PISTOLARUL DE LA DOICEȘTI, LĂSAT FĂRĂ ARMĂ – VIDEO

PISTOLARUL DE LA DOICEȘTI, LĂSAT FĂRĂ ARMĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Barbatul care a creat panica aseara, in Doicesti, dupa ce a tras trei focuri de arma, este cercetat de politie si risca sa ramana fara permisul de port arma. Cinci persoane sunt audiate de oamenii legii, in urma scandalului, care din fericire, nu s-a soldat si cu victime. Pistolarul de ocazie a depus plangere la politie, impotriva barbatilor, care sustine el, l-ar fi amenintat cu moartea, fiind nevoit sa foloseasca arma pentru a se apara.

Polistii au stabilit ca barbatul de 29 de ani detinea arma in mod legal. A ramas insa fara ea, intrucat i-a fost confiscata pe perioada cercetarilor. Se va efectua o expertiza, in urma careia tanarului ii poate fi anulat permisul de port-arma. Oamenii legii trebuie sa stabileasca cine se face vinovat pentru scandalul de la Doicesti, care i-a bagat in sperieti pe cei din centrul localitatii, unde s-au tras focurile de arma.

Pana acum, s-au vehiculat doua variante. Pistolarul sustine ca mai multi indivizi, cu care ar fi avut conflicte mai vechi, l-au amenintat cu moartea si a folosit arma pentru a se apara. Tanarul si prietena lui au depus o plangere la politie impotriva acestora, iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru amenintare. Martorii incidentului au insa o alta varianta. Ei spun ca tanarul a facut uz de arma fara a fi provocat. Mai mult, ei au declarat ca tanarul purta arma tot timpul la el, ostentantiv.

Cinci indivizi dintre cei opt implicati in acest scandal au fost audiati de polisti.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe