PRIMA PAGINĂ » SPORT » PITEȘTENII SUNT PRIMII!

PITEȘTENII SUNT PRIMII!

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

SCM Argeș reia miercuri pregătirile pentru retur

   Liderul la zi al clasamentului sezonului regulat din seria a VI-a a Ligii a III-a, SCM Argeș, este prima echipă care va relua pregătirile pentru returul campionatului. După aproape o lună de vacanță, alb – violeții se vor reuni miercuri la prânz la stadionul din Trivale, arenă pe care își desfășoară meciurile de acasă. Jucătorii argeşeni vor face cunoştinţă cu Valentin Sinescu, noul antrenor, care a fost numit la cârma echipei cu cîteva zile înainte de Crăciun.

Sinescu va face un prim antrenament de acomodare cu jucătorii şi va trage primele concluzii despre lotul pe care îl are la dispoziţie. Alături de conducători şi de ceilalţi membri ai staff-ului tehnic, noul antrenor din Trivale va stabili campania de achiziţii şi programul echipei din perioada următoare. După ce va face o evaluare a lotului, Sinescu va stabili şi jucătorii la care va renunţa. Tehnicianul care în sezonul trecut a pregătit pe Astra Giurgiu are ca obiectiv promovarea echipei piteştene în liga secundă. Sinescu a antrenat în turul campionatului pe FCM Cîmpina, singura echipă care a reuşit să le ia piteştenilor 4 puncte din cele 6 posibile, după ce s-au impus în tur cu 3-1, iar în returul din Trivale a scos un 0-0. Teh­ nicianul prahovean a semnat cu SCM Argeşul Piteşti un contract valabil pe 6 luni cu drept de prelungire în cazul în care echipa va reuşi promovarea în liga a doua. În ierarhia play-off-ului, condusă de Chindia Târgoviște, SCM Argeș e abia pe locul 4.

I. M

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe