PRIMA PAGINĂ » SPORT » PITEȘTIUL REVINE ÎN DIVIZIA A LA VOLEI

PITEȘTIUL REVINE ÎN DIVIZIA A LA VOLEI

de Mditv
10 vizualizări

Dupa patru ani, Pitestiul va avea, din nou, reprezentanta in prima divizie a voleiului feminin din Romania. SCM a promovat en-fanfare, cu trei victorii din trei meciuri la turneul final de la Timisoara. “Voleiul de calitate revine in Trivale”, se mandreste Bogdan Paul, antrenorul argesencelor, care ar putea face pasul la nationala de senioare.

In prima zi a turneului, SCM a invins CSU Galati cu 3-2. Au urmat doua victorii clare, cu 3-0, in fata reprezentantelor gazdelor, Agroland si CSU Timisoara.

SCM Pitesti revine dupa patru ani in primul esalon voleibalistic al tarii. Bogdan Paul se gandeste la o strategie pe termen lung la Pitesti, luand in calcul si infiintarea unei formatii in liga a doua, exclusiv pentru cresterea junioarelor.

Bogdan Paul ar putea fi numit, zilele viitoare, selectionerul Romaniei la echipa de senioare. Discutiile dintre tehnicianul lui SCM si Federatie sunt avansate.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe