PLANTELE MEDICINALE, CĂUTATE ÎN SEZONUL VIROZELOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Suntem în plină epidemie de gripă și în sezonul virozelor, iar sistemul imunitar este foarte slăbit în această perioadă. De cele mai multe ori medicamentele luate după ureche ne scad imunitatea și fac ca efectul pastilelor să nu mai fie simțit de organism. Tratamentele pe bază de plante în schimb ne ajută să scapam de răcelile care nu ne dau pace. Atenție, însă, remediile naturiste nu țin loc de vizită la medic unde trebuie să vă adresați încă de la primele simptome de gripă: febră, stare generala alterată și dureri puternice de cap.

Deși pare banal , ceaiul este unul dintre cele mai bune remedii pentru refacerea organismului după o răceală și pentru creșterea imunității. Majoritatea oamenilor s-au obișnuit să meargă la farmacie și să înghită pastile cu pumnul fără să se gândească la faptul că mult mai eficient ar fi să urmeze o cura de creștere a imunității folosind produse naturale. Doamna Agata vinde plante medicinale de 27 de ani. Le cunoaște efectele și știe ce să recomande. În piață, bătrânii le cumpără cel mai mult.

Atenție însă, plantele și ceaiurile doar întăresc imunitatea, atunci când apar simptome de gripă cum ar fi febra foarte mare, durerile de cap, starea generală alterată, trebuie să vă prezentați imediat la medic.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri