PRIMA PAGINĂ » SPORT » PLEACĂ ȘI CĂPITANUL!

PLEACĂ ȘI CĂPITANUL!

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Sorin Rădoi va semna cu Viitorul Constanța

Sfârșitul Chindiei pare doar o chestiune de zile. Rând pe rând, oamenii care au dus greul timp de 3 ani părăsesc clubul de la Târgoviște, ajuns într-un haos total. După Băluță, Șerban și Perianu, un alt titular incontestabil al Chindiei și-a găsit angajament în altă parte. Căpitanul Sorin Rădoi va juca la Viitorul lui Hagi, în Liga I, după trei sezoane în care a îmbrăcat tricoul Târgoviștei.

“A fost o perioadă frumoasă la Târgoviște, dar ce se întâmplă acum nu e bine deloc. Avem și noi familii, nu putem aștepta să vedem dacă o să mai fie echipă sau nu. Îmi doresc ca acest proiect să continue, sper să se găsească soluții, pentru că oamenii din Târgoviște merită să vadă fotbal de calitate”, a confirmat Rădoi, exclusiv pentru MDI TV.

Fundașul, în vârstă de 28 de ani, a fost la un pas de un transfer la Brăila vara trecută, dar a revenit la Târgoviște, convins de Gică Popescu.

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

http://youtu.be/KUwFAbmNxS4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe