PLEACĂ ȘI CĂPITANUL!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sorin Rădoi va semna cu Viitorul Constanța

Sfârșitul Chindiei pare doar o chestiune de zile. Rând pe rând, oamenii care au dus greul timp de 3 ani părăsesc clubul de la Târgoviște, ajuns într-un haos total. După Băluță, Șerban și Perianu, un alt titular incontestabil al Chindiei și-a găsit angajament în altă parte. Căpitanul Sorin Rădoi va juca la Viitorul lui Hagi, în Liga I, după trei sezoane în care a îmbrăcat tricoul Târgoviștei.

“A fost o perioadă frumoasă la Târgoviște, dar ce se întâmplă acum nu e bine deloc. Avem și noi familii, nu putem aștepta să vedem dacă o să mai fie echipă sau nu. Îmi doresc ca acest proiect să continue, sper să se găsească soluții, pentru că oamenii din Târgoviște merită să vadă fotbal de calitate”, a confirmat Rădoi, exclusiv pentru MDI TV.

Fundașul, în vârstă de 28 de ani, a fost la un pas de un transfer la Brăila vara trecută, dar a revenit la Târgoviște, convins de Gică Popescu.

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

http://youtu.be/KUwFAbmNxS4

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

INVESTIȚII NOI ÎN SISTEMUL MEDICAL PRAHOVEAN

Conducerile DSP Prahova si SJU Ploiesti au prezentat utimele date referitoare la infectarile cu Sars Cov2. Spitalul din Ploiesti a fost dotat pe mai multe segmenteAstfel, in urma investitiilor logistica din unitatea medicala, dar si din celelalte spitale, au fost inlocuite mai multe instalatii de oxigen, atat de necesare in