PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » PLOI ȘI VIJELII LA MUNTE

PLOI ȘI VIJELII LA MUNTE

de Mditv
12 vizualizări

Dupa ultimele zile toride cu temperaturi de peste 35 de grade Celsius, vremea a schimbat foaia iar temperaturile au scazut semnificativ la munte. Daca in zonele de deal si campie ale regiunii ploile au fost de scurta durata si trecatoare, in statiunile montane, acestea au facut probleme.

Rãcirea bruscã a vremii a fost însoțitã de averse puternice și vijelii. Pe Valea Prahovei mai multe tronsoane ale drumului naþional 1 au fost inundate pe parcursul nopții de joi. În urma ploii abundente și a scurgerilor de pe versanți, traficul rutier pe DN 1 în zona gãrii din Sinaia a fost blocat aproape o orã din cauza stratului considerabil de apã de pe carosabil.

Pompierii militari au fost solicitați sã intervinã cu motopompele pentru evacuarea apei și pe drumul de acces spre cartierul Cumpãtul, unde stratul de apã depãșea jumãtate de metru. Dupã o orã și jumãtate, traficul rutier pe DN 1 a fost reluat în condiții normale.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe