PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PLOILE AU BLOCAT TRAFICUL – VIDEO

PLOILE AU BLOCAT TRAFICUL – VIDEO

de admin
4 vizualizări

O ploaie abundenta a dat peste cap traficul rutier pe DN1 in zona orasului Comarnic. Mai multe tronsoane ale drumului naţional 1, între Nistoreşti şi Sinaia au fost inundate. În urma ploii şi a scurgerilor de pe versanţi, traficul rutier pe DN 1 a fost blocat aproape o oră din cauza aluviunilor ajunse pe carosabil la Nistoreşti în apropierea unei benzinării. Poliţia rutieră a deviat circulaţia autorurismelor pe o rută ocolitoare prin oraşul Breaza.

O aversă puternică a făcut ca drumul naţional să devină impracticabil din cauza aluviunilor de pe carosabil. După ce poliţiştii rutieri au deviat traficul prin Breaza, la faţa locului au intervenit reprezentanţii CNADNR, cu utilajele din dotare pentru degajarea şi curăţarea şoselei de aluviuni.

La Comarnic, 15 gospodării au fost inundate, pompierii fiind solicitati să intervină pentru evacuarea apei, în conditiile în care aceasta riscă să intre şi în locuinţe. Zona inundată este situată chiar pe marginea DN 1, unde există o alunecare de teren mai veche şi apa se scurge de pe versant, iar aluviunile se strâng în curţile localnicilor.

Dupa o oră, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale, pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, după ce acesta a fost oprit pe raza localităţii Nistoreşti, din cauza aluviunilor aduse de ape de pe versanţi.
Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe