PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PNL A RĂMAS FĂRĂ ȘEFI – VIDEO

PNL A RĂMAS FĂRĂ ȘEFI – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Rezultatele slabe inregistrate de Partidul National Liberal la alegerile europarlamentare i-a lasat pe liberali fara conducere. In luna martie, Antonescu spunea ca va demisiona din functia de presedinte daca partidul va obtine sub 20% la europarlamentarele din 25 mai. cum liberalii au obtinut mai putin de 15 procente Crin Antonescu a fost nevoit sa-si respecte promisiunea si a renuntat la presedintia partidului. Gestul sau a fost precedat de demisia lui Klaus Iohannis din functia de prim-vicepresedinte.
Iohannis si-a anuntat demisia inca din prima parte a diminetii de luni, fara sa mai astepte sedinta Biroului Permanent National convocata cateva ore mai tarziu. In carul acestei intalniri si-a anuntat si Crin Antonescu demisia de la sefia partidului. De altfel, prezent cu doar o zi inainte de scrutinul electoral la Targoviste, Antonescu a confirmat ca va respecta ceea ce a afirmat in luna martie, respectiv ca va demisiona daca PNL obtine mai putin de 20%.
Dar nu numai Crin Antonescu si Klaus Iohannis au demisionat. Intreaga structura de conducere a PNL a demisionat. Cu toate acestea, liderii vor ramane in continuare in functii ca interimari pana la congresul in care se va alege noua conducere a formatiunii.

Iulian Bănășanu
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe