PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DE NOUĂ ANI AȘTEAPĂ…APĂ! – VIDEO

DE NOUĂ ANI AȘTEAPĂ…APĂ! – VIDEO

de admin
14 vizualizări

S-au incheiat si alegerile, iar acum ne pregatim sa ne trimitem alesii in Parlamentul European. Ne simtim insa mai europeni? Am incercat sa aflam raspunsul la aceasta intrebare de la oamenii dintr-un sat dambovitean, care de noua ani, in fiecare campanie electorala, spera sa li se indeplineasca si lor o singura dorinta: sa aiba si ei apa! Pana acum au primit cateva conducte, iar lucrarile s-au oprit. Nu sunt fonduri, este singurul raspuns pe care l-au primit de la autoritati.
In Cucuteni, Dambovita, la toate alegerile, oamenii spera. Au un singur vis, care le pare aproape imposibil de implinit, nu de alta, dar de noua ani primesc numai promisiuni. Care este dorinta lor? Sa aiba si ei apa in localitate. In urma cu cativa ani, lucrarile au fost incepute. Oamenii s-au ales doar cu cativa km de conducte, nu insa si cu apa.
Nu toti pot face insa haz de necaz. Acest batran de 87 de ani, de fiecare data cand priveste peste gard, vede conducta pentru apa si mai rau se supara, pentru ca el are curtea plina de butoaie, unde aduna apa de ploaie. Povesteste ca lipsa apei este un cosmar pentru el si sotia lui. Sunt bolnavi si nu pot cara apa cu bidoanele, asa ca din pensia lor amarata platesc un om sa le aduca. In ultima vreme a avut noroc cu ploile, dar se gandeste cu groaza cum va trece de aceasta vara
Altii aduc bidoanele cu apa cu spinarea. Se tem sa bea apa din fantana, pentru ca, spun ei, nu este potabila, asa ca singura solutie ramane o cismea din sat.
In Cucuteni, Dambovita, au trecut noua ani de cand in loc de apa, oamenii primesc promisiuni. In noua ani, au aparut conductele. Acum localnicii se intreaba pe buna dreptate de cati ani va mai fi nevoie pana cand va curge si apa.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

http://youtu.be/pHANHeoqXq4

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe