PRIMA PAGINĂ » SPORT » POFTIȚI DE VĂ PRĂJIȚI

POFTIȚI DE VĂ PRĂJIȚI

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Dupa aproape patru ani de cand a inceput constructia, duminica se deschide, oficial, Complexul de Natatie de la Targoviste. Doar doua piscine exterioare ii asteapta pe targovisteni, iar preturile sunt piperate. Peste 100 de lei ar trebui sa plateasca o familie pentru o zi in soare la Complexul de la marginea Targovistei. Nu exista restaurante, locuri la umbra sau facilitati de relaxare.

Targovistenii – si nu numai – au toate sansele sa ramana dezamagiti dupa primul contact cu Complexul Turistic de Natatie. Despre turisti nu vorbim, cel putin nu deocamdata. Complexul care a costat 20 de milioane de euro e doar o replica nereusita a celor din Occident. In afara de doua piscine exterioare, dintre care una pentru copii, de 70 cm adancime, si a unei zone de plaja, cu 700 de sezlonguri, stabilimentul nu propune mai nimic celor care ii vor trece pragul. Nu exista restaurante, cafenele, terase, zone cu umbra, locuri de relaxare, centre SPA sau alte asemenea facilitati. Pe scurt, la Complexul de Natatie din Targoviste poti doar sa te prajesti sub o umbrela sau sa aterizezi pe uscat dintr-un tobogan cu apa. Pentru toate astea, o familie ar trebui sa scoata minim 100 de lei pe zi, in conditiile in care un loc de parcare se tarifeaza suplimentar, cu 10 lei. Zona terenurilor de baschet, fotbal sau tenis, implica alte costuri. De tot rasul e asa-zisul amfiteatru pentru spectacole, in fapt o suprafata plana de cateva sute de metri patrati, inconjurata de zeci de banci. Aici ar trebui sa aiba loc manifestari artistice. Investitia care ajunge la 20 de milioane de euro nu este suficienta, spune proaspatul manager Eugen Patrascu.

De la anul vom veni cu îmbunătățiri, pe cheltuiala noastră. Avem multe spații libere, trebuie să facem această bază rentabilă. Deocamdată e bine că reușim să o inaugurăm”, spune șeful de la Complex.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe