PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „POLITICA STRAZII” A AJUNS IN PIATA „MIHAI VITEAZUL” – VIDEO

„POLITICA STRAZII” A AJUNS IN PIATA „MIHAI VITEAZUL” – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Campania MDI TV „Politica Strazii” si-a schimbat inca o data locatia. Studioul mobil al emisiunii a fost amplasat tot in Targoviste, in de aceasta data in Piata „Mihai Viteazul”. Aici, vineri 13 septembrie si luni, 16 septembrie, cetatenii sunt asteptati sa isi spuna punctul de vedere si sa participe la tombola organizata de MDI TV.

Asa cum v-am obisnuit in aceasta saptamana, studioul mobil al emisiunii Politica Strazii s-a mutat intr-o noua locatie. Targovistenii sunt asteptati in Piata Mihai Viteazul din Targoviste, pentru a lua parte la cea mai incintanta campanie marca MDI TV. Cei care au ceva de spus pot sa participe in continuare la emisiunea Politica Strazii, care va incepe si in aceasta seara la ora 19.30. In plus, toti cei care vor fi prezenti in Piata Mihai Viteazul din Targoviste, au sansa de a castiga unul din premiile puse la bataie de MDI TV. Cupoanele pentru tombola se pot procura de langa studioul mobil al emisiunii, incepand cu ora 19.00 si pana la ora 20.30.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe