PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SFARSIT DE SAPTAMANA PLOIOS – VIDEO

SFARSIT DE SAPTAMANA PLOIOS – VIDEO

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Vesti nu prea bune pentru iubitorii muntelui. Se apropie un sfarsit de saptamana cu vreme ploioasa si friguroasa. Prin urmare bine ar fi sa gasiti alte modalitati de petrecere a timpului liber si sa stati cat mai departe de zona montana a judetului Dambovita. Situatia nu va fi diferita nici in restul judetului, unde vor fi de asemenea temperaturi scazute si precipitatii.

Daca v-ati facut planuri sa petreceti weekendul in natura bine ar fi sa va reorientati. Meteorologii anunta pentru sambata  vreme instabila, cu precipitatii si temperaturi scazute.  Vor fi innorari accentuate, fenomene electrice si intensificari de vant. Maximele din timpul zilei nu vor depasi 20 de grade, iar minimele de peste noapte vor fi intre 6-10 grade.

Vremea devine ceva mai blanda, duminica. Desi sunt asteptate averse la deal si munte, temperaturile mai cresc pana la 22 de grade in timpul zilei.

 

Echipa: Corina Slămnoiu/ Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe