PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ” POLITICA STRĂZII ”, O NOUĂ PREZENȚĂ ÎN VIAȚA OAMENILOR – VIDEO

” POLITICA STRĂZII ”, O NOUĂ PREZENȚĂ ÎN VIAȚA OAMENILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Emisiunea ” Politica strazii ” a marcat o noua prezenta in viata dambovitenilor. Timp de o ora, oamenii invitati in cadrul emisiunii si-au exprimat doleantele. Oamenii s-au manifestat prin discutii libere si spera ca vocea lor va fi auzita de cei care le conduc destinele. Temperatura discutiilor a fost moderata de Sebastian Dragan si Sorin Diaconescu. La sediul MDI TV, situat pe bulevardul Carol I din Targoviste, au venit foarte multi oameni care s-au inscris la tombola cu premii organizata de MDI TV.

 

Nivelul de trai este foarte scazut in Romania, au semnalat oamenii invitati in cadrul emisiunii Politica Strazii. Targovistenii sunt informati si au observat ca somajul este devastator in Dambovita. Viorica Bica este un cetatean de rand care nu s-a descurcat cu salariul obisnuit. A trebuit sa se imprumute la banci, iar acum traieste la limita existentei, impreuna cu fiul ei. Femeia spera ca autoritatile sa iasa din birouri si sa faca mai multe cercetari in ceea ce priveste cazurile sociale, astfel incat oamenii sa fie ajutati inainte sa fie prea tarziu.

 

In cadrul emisiunii a participat si un profesor care preda la o scoala din comuna Bucsani, localitate unde se pare ca au aparut unele probleme in urma cu doi ani. Copiii dintr-o unitate de invatamant au fost mutati intr-o alta scoala din aceeasi localitate, pe motive nu foarte intelese de toata lumea, iar acum elevii sunt nevoiti sa parcurga o distanta mult mai mare pana la scoala.

 

O alta problema pe care profesorul a scos-o in evidenta in cadrul emisiunii a fost legata de sistemul angajarii si reangajarii unor dascali in sistemul de invatant. Au ajuns la catedra profesori de 75 de ani, desi foarte multi tineri asteapta sa se elibereze un loc intr-o institutie de invatamant pentru a preda.

 

In cadrul emisiunii Politica strazii, MDI TV pune la bataie premii substantiale. Cei care vor sa se inscrie la tombola, nu trebuie decat sa vina intre orele 19.00 si 20.30, in locatiile unde se desfasoara emisiunea si sa completeze un formular. Joi 19 septembrie ne gasiti in parcul din Fieni, vineri 20 septembrie in parcul din Pucioasa. Caravana MDI se va muta saptamana viitoare si in Gaesti, Moreni, Racari, Titu si Voinesti.

 

Valentin Popescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe