PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROFESORI DE NOTA 4, LA CATEDRĂ – VIDEO

PROFESORI DE NOTA 4, LA CATEDRĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
230 vizualizări

Nu au reusit sa promoveze examenul de titularizare, dar vor obtine un loc la catedra! Elevii damboviteni vor lua lectii la anumite materii de la profesorii care au primit note sub 5 la examenul din vara, dar si dascalii necalificati. 50 de profesori vor participa la concursurile organizate de unitatile de invatamant din judetul Dambovita pentru personal in regim de plata cu ora.

Au pretenţia că îi învaţă pe elevi carte, dar când vine vorba despre propriile examene, cei de la catedră nu sunt în stare să ia nici măcar nota 5. Este vorba despre câteva cadre didactice din judetul Dambovita care nu au promovat examenul de titularizare sau sunt necalificate dar vor avea ocazia sa predea scolarilor. Acestia vor opta pentru unul din cele aproximativ 50 de locuri pentru personal in regim de plata cu ora din cadrul scolilor si liceelor din judet. Astfel, chiar daca au picat cu brio examenele, acestia dascali vor ocupa un loc la catedra. Cele mai multe locuri in acest regim sunt pentru invatatori, profesori de biologie sau educatie fizica, dar si la celelalte discipline sunt ore disparate care vor fi ocupate in acest fel.

Termenul pentru organizarea concursurilor de catre unitatile de invatamant este de 30-60 de zile de la inceperea scolii si ii vizeaza pe profesorii care nu au reusit sa promoveze titularizarea si pe cei necalificati.

Reporter: Cătălina Sandu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe