PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Politician cunoscut, condamnat la 6 ani de inchisoare! Vezi AICI despre cine este vorba!

Politician cunoscut, condamnat la 6 ani de inchisoare! Vezi AICI despre cine este vorba!

de Moise Razvan
113 vizualizări

Fostul Ministru al Finantelor si fostul primar al municipiului Slatina, Darius Valcov, a fost condamnat de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie la 6 ani de inchisoare cu executare! Condamnarea vine intr-un dosar in care Valcov este acuzat de spalare de bani, trafic de influenta și efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile obținute în virtutea funcției, atribuției sau însărcinării sale, în formă continuată. In cadrul perchezitiilor efectuate in anul 2015, DNA a gasit sume mari de bani, lingouri de aur, precum si 172 de tablouri.

Inca nu se stie daca Darius Valcov isi va ispasi pedeapsa. Se crede ca acesta se afla in Italia, unde si-a infiintat si o firma. Condamnatii definitiv in Romania folosesc des metoda obtinerii rezidentei italiene prin infiintarea de firme pe teritoriul italian. In Italia se afla si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, dar si fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe