PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Primaria Targoviste, anunt de ultima ora! Vezi AICI despre ce este vorba!

Primaria Targoviste, anunt de ultima ora! Vezi AICI despre ce este vorba!

de Moise Razvan
216 vizualizări

„Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița”

MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE, cu sediul în  Mun. Târgoviște, str. Revoluției, nr.1-3, jud. Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița (A.P.M): nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Înființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în Municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița” propus a fi amplasat în Mun. Târgoviște, Șoseaua Găești, T9, P39, jud. Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la  A.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiţei, Nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 16.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competențe pentru protecția mediului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe