PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POLITIST IMPLICAT IN SCANDAL

POLITIST IMPLICAT IN SCANDAL

de Mditv
32 vizualizări

Dupa scandalul din orasul Racari, unde un politist a fost acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora de doar 13 ani, acum numele altui politist dambovitean apare intr-un nou scandal. Seful de post din comuna Produlesti este acuzat de violenta. Oamenii spun ca subofiterul, impreuna cu fiul sau, l-au batut pe baiatul vacarului din sat. Totul a pornit de la o oglida a masinii agentului, sparta de una dintre vaci. Familia sefului de post se apara si da vina pe oameni, iar acuzatii grave curg de ambele parti.

Incidentul a avut loc in week-end. Sambata, fiul sefului de post din Produlesti a trecut cu masina prin coreada de vaci, iar una dintre bovine i-a rupt oglida de la masina. De aici a pornit intreg scandalul.

Baiatul vacarului din sat are 17 ani. Vazandu-l cum zace la pamant, oamenii din sat s-au speriat si au chemat salvarea, insa nu a fost internat nici la spital la Targoviste, nici la Gaesti. I s-a administrat doar un calmant.

Intre timp, oamenii spun ca seful de post si fiul sau cel mare au mers acasa la victima pentru a-i ameninta pe ceilalti membri ai familiei.

Atat rudele victimei, cat si vecinii sustin ca seful de post parea ca este sub influenta bauturilor alcoolice.

Familia victimei il acuza de violenta pe seful de post, spunand ca acesta l-a lovit pe baiat astfel incat sa nu ii lase urme pe corp.

Oamenii care isi lasa animalele in grija vacarului spun ca este un om linistit, iar familia sa nu a facut niciodata probleme in sat.

Familia sefului de post neaga orice fel de acuzatie, ba chiar arata cu degetul catre vacar si familia lui pentru ca au fost agresivi, imediat dupa incidentul cu oglinda.

Oamenii au depus plangere la politie impotriva sefului de post, iar in prezent se efectueaza cercetari pentru a se afla daca subinspectorul l-a agresat sau nu pe minor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe