PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DESCOPERIRE MACABRA INTR-UN LAC DIN TARGOVISTE

DESCOPERIRE MACABRA INTR-UN LAC DIN TARGOVISTE

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Descoperire macabra intr-un lac din municipiului Targoviste! Un pescar a zarit in apa cadavrul unui barbat si a alertat autoritatile. Pompierii au scos trupul neinsufletit din apa si acum anchetatorii inecarca sa stabileasca identitatea barbatului si daca a fost vorba despre o sinucidere sau un accident la pescuit.Cadavrul a vost descoeprit de un tanar care venise la pescuit.

S-a speriat de moarte si a dat fuga la un pescar caruia i-a povestit ce a vazut.La fata locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri, care au scos cadavrul din apa. La locul indicat a ajuns si un echipaj de la Ambulnata, insa medicii n-au mai avut de ce sa intervina pentru ca barbatul era mort de prea mult timp.Politistii criminalisti incerca acum sa stabileasca identitatea barbatului gasit decedat si daca a fost vorba de o sinucidere sau un accident la pescuit.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe