PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ilfov » POLIȚIST LOCAL PRINS BEAT LA VOLAN

POLIȚIST LOCAL PRINS BEAT LA VOLAN

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Imagini revoltătoare au fost surprinse în județul Ilfov. După ce a consumat alcool, un bărbat s-a urcat la volan și a acroșat trei mașini parcate. Polițiștii au rămas uimiți când omul a coborât din mașină. Abia se ținea pe picioare, vorbea incoerent și testat cu etilotestul rezultatul a indicat o alcoolemie de 1 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Superiorii săi au confirmat că bărbatul este agent la Poliția locală din Buftea.


Aceste imagini au fost surprinse joi, în jurul orei 17.00, pe strada 23 august din Buftea. Bărbatul din imagini care se clatină și abia poate sta în picioare a intrat cu mașina în trei autoturisme parcate. La fața locului a ajuns imediat un echipaj de la poliția rutieră. Testat, rezultatul a indicat o concentrație de 1 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Amețit de aburii alcoolului, bărbatul își cere scuze pentru fapta sa, deși abia dacă poate lega două cuvinte.


Omul era atât de amețit, încât atunci când agenții i-au solicitat să-i însoțească la secție, s-ar fi urcat din nou la volanul mașinii.
Surse din cadrul Poliției Locale a Orașului Buftea au confirmat că bărbatul din imagine este polițist local. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și este cercetat în stare de libertate.


sursa video: Expresul de Buftea

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe