PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POLIȚIST RĂNIT ÎN MISIUNE – VIDEO

POLIȚIST RĂNIT ÎN MISIUNE – VIDEO

de admin
19 vizualizări

Un agent de politie din Dambovita a ajuns aseara la spital si a avut nevoie de ingrijirile medicilor dupa ce a intervenit pentru aplanarea unui scandal. Unul dintre scandalagii l-a muscat puternic de mana si i-a provocat rani grave. Politistul a trecut prin mau multe investigatii si i s-au administrat tratamente de specialitate pentru ca muscatura de om este pe locul trei ca gravitate dupa muscaturile de caini si pisici. Scandalagiul risca acum dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala.
Agentul de politie a fost solicitat sa intervina pentru aplanarea unui scandal produs intr-un restaurant din municipiul Targoviste.
Scandalagiul l-a muscat atat de tare, incat politistul a fost nevoit sa ceara ajutorul medicilor.
Scandalagii s-au ales cu dosar penal pentru amenintare si distrugere. Procurorii inca se mai gandesc daca-l vor cerceta pentru ultraj pe tanarul care l-a muscat pe politist. Se pare ca acesta ar avea rude in conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane. Ramane de vazut care va fi decizia procurorilor in acest caz.

Mihai Eremia
Răducu Rădoi, Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe