PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SALVAȚI DIN MUNTE – VIDEO

SALVAȚI DIN MUNTE – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Sapte turisti au fost salvati de salvamontistii argeseni din Nucsoara dupa ce au ramas izolati in zona Valea Rea din masivul Fagaras. Drumul spre casa le-a fost intrerupt de o viitura care a rupt un podet. Din feiricire au fost reperati la timp de salvamontisti si salvati.
Montaniarzii au venit in zona de joi. Au lasat o masina in sat si au fost insotiti in drumetie de un alt autoturism cu haine si mancare. Ploile abundente le-a luat cortul si a rupt calea de acces. Nu au putut suna la Serviciul Unic de Urgenta 112 deoarece nu aveau semnal la telefon. Unul dintre turisti a incercat sa treaca prin albie, dar a fost luat de apa si ranit la cap. Salvamontistii din Nucsoara aflati in patrulare i au reperat si i au recuperat pe cei sapte tineri din Pitesti si Dragasani-Valcea cu ajutorul unei tiroliene, dupa o actiune care a durat doua ore.
Barbatul accidentat a primit ingrijiri medicale,fara a necesita internarea in spital. Cu totii au fost adusi la sediul Serviciului Salvamont din Nucsoara de unde au plecat spre case cu autoturismele.

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: SALVAMONT NUCSOARA,CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe