PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POLITISTII AMENINTA CU PROTESTE!

POLITISTII AMENINTA CU PROTESTE!

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Este inadmisibil ca politistii sa primeasca ordine de la primar! Nu vom accepta ca politicul sa se amestece in activitatea politiei! Aceasta este pozitia sindicatelor fata de demersul de trecere a structurilor de politie rutiera si ordine publica in subordinea autoritatilor locale. Sindicalistii ameninta ca politistii vor iesi in strada, daca va fi luata o astfel de decizie. In plus, ar insemna sa primeasca si bani mai putini, pentru ca vor pierde mai multe sporuri. Asta in conditiile in care datoriile fata de oamenii legii sunt istorice. Nu si-au primit nici in acest an banii pentru echipamente, iar dotarile sunt aproape inexistente.

Demersul vicepremierului Liviu Dragnea nu este primul de acest fel. A mai existat o initiativa in 2011. Sindicalistii sunt revoltati. Spun ca au solicitat o intalnire cu vicepremierul, care le-a fost insa refuzata pana acum. In concluzie, ameninta cu proteste! Un alt motiv de nemultumire al politistilor este ca vor pierde sporuri, daca vor fi trecuti in subordinea autoritatilor locale. Liderii de sindicat spun ca oricum oamenii legii s-au saturat sa vina cu bani de acasa pentru a-si cumpara cele necesare la serviciu si nu vor accepta lefuri mai mici.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe