PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎN AŞTEPTAREA AJUTOARELOR

ÎN AŞTEPTAREA AJUTOARELOR

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Dambovitenii cu o situatie materiala precara vor primi in perioada urmatoare ajutoare din partea U.E. Alimentele au fost deja trimise catre  o parte dintre primariile din judet, insa distribuirea lor catre beneficiarii damboviteni va mai fi amanata cateva saptamani pana la sosirea tuturor produselor. In Dambovita, peste 65 000 de persoane vor primi ajutoare. Pe lista alimentelor au mai fost adaugate anul acesta si conservele de carne dar si zacusca.

Ceea ce dambovitenii cu bani ar pune in cosul de cumparaturi dupa o scurta plimbare prin supermarket, altii, mai sarmani asteapta sa primeasca luni intregi cu nerabdare. Faina, orez, bulion, zahar, mazare, zacusca si conserva de carne, acestea sunt alimentele oferite de U.E. zecilor de mii de persoane care fac parte din categoriile defavorizate in judetul Dambovita.

Distribuirea catre primarii este pe ultima suta de metri, iar produsele vor ajunge pe mesele beneficiarilor cel tarziu la jumatatea acestei luni, momentan fiind asteptate si ultimele alimente.

Programul se adreseaza persoanelor care se incadreaza in categoriile defavorizate printre care si persoanele cu handicap grav sau accentuat, veteranii,  şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi, pensionarii cu venituri de până în 400 de lei şi beneficarii de venit minim garantat. O persoană beneficiază de ajutoare alimentare o singură dată în cadrul planului şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţine la data distribuirii ajutoarelor, chiar dacă se regăseşte la acea dată şi în alte categorii de beneficiari. In municipiul Targoviste, distribuirea se va face prin intermediul Directiei de Asistenta Sociala.

Echipa: Cătălina Sandu/ Ciprian Rusa

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe