PRIMA PAGINĂ » Arges » POLIȚIȘTII ARGEȘENI AU DONAT SÂNGE

POLIȚIȘTII ARGEȘENI AU DONAT SÂNGE

de Andrei Oprescu
56 vizualizări

Sângele înseamnă viață, iar noi toți putem da viață, în special acum, când este nevoie de ajutor.

Polițiștii argeșeni, ca și restul oamenilor, sunt alături de cetățenii aflați în nevoie, astfel că ne-am mobilizat și am donat sânge.

De sprijinul nostru, al colegilor din marea familie a polițiștilor, au nevoie și colegele noastre din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, respectiv IPJ Teleorman, pentru care, de asemenea, am donat sânge.

În același timp, un polițist argeșean, care a câștigat lupta cu temutul virus Sars-Cov 2, a fost al treilea donator de plasmă de la nivelul județului Argeș. Gestul colegului nostru va ajuta la vindecarea a trei bolnavi aflați în stare critică.

Campania de donare de sânge a fost demarată în rândul polițiștilor argeșeni în ziua de 7 mai 2020, dată de la care peste 30 de polițiști au donat sânge. Ținând seama de recomandările specialiștilor, numai polițiștii care nu se încadrează în grupele de risc privind infectarea cu virusul Sars-Cov 2, (nu desfășoară activități curente cu publicul și îndeplinesc restul cerințelor curente pentru donarea de sânge) au participat la campanie.

În aceste momente de cumpănă, îndemnăm toți cetățenii care se încadrează în cerințele donării de sânge, să se adreseze Centrului de Donare și Transfuzie Sanguină Pitești, din str. Negru Vodă nr.43.

Totodată, vă rugăm să conștientizați importanţa respectării regulilor de disciplină sanitară stabilite de autorităţile cu atribuţii în domeniu, pe durata stării de alertă, recent întrată în vigoare, în contextul situației epidemiologice din România, pentru limitarea riscului de răspândire a infectiei cu Coronavirus.

Astfel, măsurile sunt cu caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul de a limita, la nivel personal, riscul de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe