PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 în slujba cetățenilor

Polițiștii dâmbovițeni sunt 24 din 24 în slujba cetățenilor

de Andrei Oprescu
106 vizualizări

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea infracționalității, creșterea gradului de siguranță rutieră, menținerea ordinii și siguranței publice și au intervenit la 33 de evenimente, 20 dintre acestea fiind sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență.

Au fost semnalate 21 de infracțiuni, 9 dintre faptele penale sesizate fiind contra persoanei și 7 contra patrimoniului.

Au fost organizate 14 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost angrenați peste 200 de polițiști.

Polițiștii rutieri au acționat cu 8 autospeciale dotate cu echipament pentru măsurarea vitezei de deplasare și supravegherea traficului rutier.

Astfel, în urma acțiunilor desfășurate pentru menținerea siguranței pe drumurile publice și prevenirea accidentelor grave de circulație, polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 15 de permise de conducere și au retras 6 de certificate de înmatriculare.

Totodată, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.256 de lei.

Polițiștii dâmbovițeni continuă acțiunile circumscrise ordinii și siguranței publice.

Comunicat IPJ Dambovița.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe