PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VREMEA VA FI CĂLDUROASA ÎN URMĂTOAREA PERIOADA

VREMEA VA FI CĂLDUROASA ÎN URMĂTOAREA PERIOADA

de Andrei Oprescu
167 vizualizări

Administrația Națională de Meteorologie a lansat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor până la începutul lunii iulie. Astfel în zona noastră media valorilor termice vor caracteriza o vreme călduroasă mai ales în zona de câmpie, ele vor oscila între 30 și 34 de grade la umbră. După data de 26 iunie media temperaturilor va fi relativ constantă de 33-34 de grade. Minimele vor porni de la valori mediate regional de 14-16 grade și vor ajunge la 17-19 grade până în data de 27 iunie, apoi se vor menține la valori apropiate pe toată perioada de prognoză. Probabilitatea de apariție a averselor va fi mai ridicată între 26 și 30 iunie.

La munte regimul termic diurn va avea variații mai ales în prima săptămână de prognoză, cu medii de 18 grade până la 22 de grade, apoi se va menține relativ staționar, la valori mediate de 20 de grade. Minimele nocturne vor fi în medie de 6 grade în 22 iunie, apoi se vor situa între 10 și 12 grade. Probabilitatea de apariție a averselor se va menține ridicată pe aproape tot parcursul intervalului, însă acestea se vor manifesta cu precădere după-amiaza și cu caracter local.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe