PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POPULARE CU FAZANI – VIDEO

POPULARE CU FAZANI – VIDEO

de admin
45 vizualizări

Toate fondurile de vanatoare din Dambovita au fost populate cu fazani. S-a intamplat dis-de-dimineata, pentru ca pasarile sa nu moara de cald. Padurarii alaturi de reprezentantii Asociatiei Judetene de Vanatoare si Pescuit Sportiv Dambovita au lasat libere 1.100 de exemplare. In perioada urmatoare se vor mari efectivele de paza in fondurile de vanatoare pentru ca pasarile sa nu pice prada braconierilor.
Cei mai multi fazani au fost lasati liberi, in fondurile de vanatoare, unde numărul vanatorilor este mult mai mare, iar solicitarile pentru eliberarea autorizatiilor de vanatoare este pe masura. Actiunea de populare cu fazani s-a facut la primele ore ale diminetii, tocmai pentru ca exemplarele sa nu moara sufocate de caldura.
Conducerea Asociatiei Judetene de Vanatoare si Pescuit Sportiv Dambovita a luat masura sporirii pazei pe fondurile de vanatoare populate pentru a preveni braconajul fazanilor.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

http://youtu.be/NNAQrIcP5eY

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe