PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POST CU DEDICAȚIE…???!!!

POST CU DEDICAȚIE…???!!!

de Mditv
22 vizualizări

Concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență organizat astăzi de Consiliul Județean Dâmbovița ridică multe semne de întrebare și suspiciuni. Dacă inițial în cursă erau înscriși doi candidați, actualul șef al Serviciului de Ambulanță, Claudiu Dumitrescu și farmacist-șef al spitalului Constantin Florin Mărgărit, în ziua concursului a rămas un singur candidat. Dosarului lui Mărgarit a fost respins pe motivul că nu ar exista un aviz că este apt neuropsihic. În spatele situației s-ar afla însă jocuri politice demarate în trecut atunci când Dumitrescu a trădat propriul partid pentru postul promis de putere.

Concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, organizat de Consiliul Județean Dâmbovița a debutat cu selecția dosarelor candidaților. Pentru concurs s-au înscris Claudiu Dumitrescu, actualul șef al Serviciului de Ambulanță și Constantin Florin Mărgărit, farmacist-șef în cadrul Spitalului Județean. Suspiciunile au început să apară odată cu respingerea dosarului lui Mărgărit pe motiv că nu ar avea aviz neuropsihic. Considerându-se nedreptățit, acesta a depus o contestație, iar rezultatul a fost tot verdictul: respins. Astfel că, medicul Claudiu Dumitrescu a rămas unicul candidat pentru funcția de manager al Spitalului Județean Dâmbovița. Am încercat să-l contactăm pe Constantin Mărgărit dar acesta și-a luat un concediu prelungit și nu este de găsit. Printre colegii lui este agitație, la fel și în rândul angajaților spitalului care se întreabă pe ce criterii va fi obținut postul de conducere, dacă nu cumva unele politice. De altfel, la o privire rapidă în trecut, constatăm că la mijloc sunt jocuri politice. În urmă cu câteva luni, Claudiu Dumitrescu, șeful Serviciului de Ambulanță și unicul candidat pentru postul de manager, și-a trădat partidul care îl propulsase în calitate de consilier în cadrul Consiliului Local Municipal pentru un alt partid aflat la putere care i-ar fi promis chiar postul de manager al spitalului. În aceste condiții semnele de întrebare și suspiciunile de manevre politice sunt justificate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe