PRIMA PAGINĂ » Arges » A FĂCUT PRAF STAȚIA PECO

A FĂCUT PRAF STAȚIA PECO

de Mditv
10 vizualizări

Un accident spectaculos a fost suprins de camere de supraveghere într-o benzinărie de pe Autostrada București-Pitești. În imagini se vede cum o șoferiță pierde controlul volanului și intră cu viteză într-o stație peco, direct în pompele cu carburant. Numai o minune a făcut ca femeia să scape cu viață și să nu se producă o explozie.

Scenele incredibile au fost surprinse chiar de camerele de supraveghere ale stației peco de pe Autostrada București-Pitești. Accidentul s-a produs la kilometrul 43. O soferiţă a piedut controlul volanului şi a intrat cu viteză într-o staţie peco. Tânăra nu a putut coordona maşina şi a distrus pompele de alimentare, oprindu-se în zid.

Din fericire, nu s-a produs nicio explozie, iar femeia nu a fost rănită și a ieșit singură din mașina puternic avariată. A tras o sperietură groaznică și acum este cercetată pentru distrugere. În plus, ea va fi nevoită să acopere și valoarea pagubelor făcute în benzinărie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe