PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POȘTAȘII AU ÎNCEPUT EXAMENELE! – VIDEO

POȘTAȘII AU ÎNCEPUT EXAMENELE! – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Postasii damboviteni au inceput examenele. Timp de trei zile, angajatii Postei din judet trebuie sa sustina teste scrise, dar si un interviu, in fata unor comisii, pentru a-si pastra locurile de munca. Incepand cu data de 3 septembrie, mii de angajati ai companiei din intreaga tara, vor fi disponibilizati. In Dambovita, numarul celor care vor fi concediati ramane inca un mister. In timp ce reprezentantii Postei se feresc sa avanseze cifre, unii angajati spun ca au aflat ca 16 persoane vor ramane cu jumatate de norma.

Prima etapa a procesului de restructurare a Postei s-a incheiat. Pana pe 23 august, angajatii care au dorit, s-au putut inscrie pe listele de disponibilizari. Aproape 2400 de postasi din intreaga tara au optat pentru concediere. Reprezentantii Postei dambovitene spun ca nu stiu deocamdata cati angajati vor fi dati afara. Asta in conditiile in care, potrivit sindicatelor, cateva zeci de postasi damboviteni, nemultumiti ca lefurile le-au fost micsorate, si-au exprimat dorinta de a fi trecuti pe listele de concedieri, pentru a fi siguri ca nu vor pleca cu mana goala. Angajatii disponibilizati pot primi intre 3 si 30 de salarii compensatorii de la stat.

Testarea profesionala a angajatilor se va incheia pe data de 31 august. Cei care vor obtine cele mai mici note, vor fi concediati, incepand cu data de 3 septembrie. In Dambovita insa, numarul angajatilor de la Posta s-a redus in ultimii ani, de aceea se asteapta ca putini salariati sa plece acasa. Mai mult, unii angajati sustin ca au fost anuntati ca nu vor fi concedieri, ci reduceri de norma la jumatate pentru 16 posturi.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe