PREA PUȚIN PENTRU BRAND

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

PRIMĂRIA PITEȘTI A OFERIT DOAR 23.000 PENTRU BRANDUL FC ARGEȘ. ANAF A RESPINS OFERTA

Revenirea echipei de fotbal a Pitestiului la brandul FC Arges ramane deocamdata doar un vis pentru suporterii din Trivale. Primaria a oferit doar 23.000 de euro pentru cumpararea titulaturii de legenda, dar ANAF a respins oferta. “Vom merge mai sus cu oferta”, promite primarul Ionica.Primarul Cornel Ionică spune că Primăria Piteşti va mări oferta pentru cumpărarea brandului FC Argeș după ce vineri, ANAF, principalul creditor al echipei patronate de Cornel Penescu aflate în faliment, nu a fost de acord cu cei 23.000 de euro oferiţi inițial de autoritățile locale.
Edilul vrea ca SCM Piteşti să joace în următoarea ediţie de campionat sub numele de FC Argeş şi este decis să mai pluseze pentru a cumpăra brandul.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

PRIMUL AUTOBUZ HIBRID A AJUNS LA TÂRGOVIȘTE

Primul autobuz hibrid diesel-electric cumpărat de către Primăria Târgovişte a ajuns în municipiu. Între primărie și producător a fost semnat un contract de furnizare a 28 de autobuze hibrid diesel-electric, urmând ca până pe data de 5 martie 2021, să fie livrate şi următoarele 27 de autobuze. Autobuzul Citaro a