PREA PUȚIN PENTRU BRAND

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

PRIMĂRIA PITEȘTI A OFERIT DOAR 23.000 PENTRU BRANDUL FC ARGEȘ. ANAF A RESPINS OFERTA

Revenirea echipei de fotbal a Pitestiului la brandul FC Arges ramane deocamdata doar un vis pentru suporterii din Trivale. Primaria a oferit doar 23.000 de euro pentru cumpararea titulaturii de legenda, dar ANAF a respins oferta. “Vom merge mai sus cu oferta”, promite primarul Ionica.Primarul Cornel Ionică spune că Primăria Piteşti va mări oferta pentru cumpărarea brandului FC Argeș după ce vineri, ANAF, principalul creditor al echipei patronate de Cornel Penescu aflate în faliment, nu a fost de acord cu cei 23.000 de euro oferiţi inițial de autoritățile locale.
Edilul vrea ca SCM Piteşti să joace în următoarea ediţie de campionat sub numele de FC Argeş şi este decis să mai pluseze pentru a cumpăra brandul.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Cele mai citite

Utile

Evenimente

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

IMM-URILE SE BAT PE SCHEMELE DE FINANȚARE

Criza generată de pandemia de coronavirus a lovit puternic în companiile din România. Acest lucru este confirmat și de cererea extrem de mare pentru cele două scheme de finanțare ale Ministerului Economiei. Astfel, aproape 30.000 de companii au 29.215 au depus cerere de finanţare pentru a primi 2.000 de euro.