PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREA TÂNĂR, PREA NECOPT – VIDEO

PREA TÂNĂR, PREA NECOPT – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Ion Iliescu si-a exprimat convingerea ca premierul Victor Ponta este prea tanar pentru a candida la presedintie. Totodata, fondatorul PSD considera ca este singurul din partid care are sanse sa castige alegerile din toamna.
Ion Iliescu crede că nici măcar Sorin Oprescu nu este pregătit pentru un post la Palatul Cotroceni. Fondatorul PSD a avansat o soluţie şi în privinţa viitorului premier care să preia conducerea Guvernului după alegerile prezidenţiale – Liviu Dragnea.
„Cred că pentru el nu e prea favorabil acest lucru. Pentru el ar fi fost convenabil să continue măcar un mandat de prim ministru, să îşi consolideze experienţa de prim-ministru. E cam devreme să treacă într-o nouă postură, la preşedinţie. Trebuie să fie un om care să aibă în spate ceva mai mult. Adică experienţa lui de două mandate măcar ca premier, ar fi fost utilă şi necesara, dar împrejurările uneori forţează. Trebuie să ai şi candidatul care să câştige, or în momentul de faţă, singurul care are condiţiile să câştige această competiţie este Ponta”, a spus Ion Iliescu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe