PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREGĂTIRI ÎN GRAFIC – VIDEO

PREGĂTIRI ÎN GRAFIC – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Pregatirile sunt in toi pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai. In Dambovita, sunt asteptati la vot aproape 435.000 de alegatori, inscrisi pe listele electorale. In Hulubesti, insa, oamenii vor vota de doua ori, pentru ca pe 25 mai, odata cu alegerile pentru desemnarea membrilor Romaniei in Parlamentul European, vor fiorganizate si alegeri pentru Consiliul Local.
432 de sectii de votare vor fi in Dambovita, pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai. Au fost tiparite peste 478.200 de buletine de vot, care vor fi distribuite saptamana viitoare. Joi, 22 mai, acestea vor fi predate catre Primaria Targoviste, iar vineri, 23 mai, catre restul primariilor. Buletinele de vot vor ramane sub paza, in primarii, pana in ziua alegerilor.
La alegerile europarlamentare, cei care se vor afla in tranzit in Dambovita, vor putea vota pe liste suplimentare. Nu isi vor putea exercita insa dreptul de vot cei care nu au o carte de identitate valabila.
O situatie speciala este in Hulubesti, Dambovita, unde pe data de 25 mai, odata cu alegerile europarlamentare, vor fi organizate si alegeri penrtu Consiliul Local. Vor fi patru sectii de vot, unde sunt asteptati 2700 de alegatori.
In ceea ce priveste personalul folosit la sectiile de votare, dupa tragerea la sorti, s-au inregistrat si cateva renuntari, in timp ce unii doresc sa schimbe localitatea in care au picat. Daca motivele nu vor fi unele justificate, schimbul nu va fi insa acceptat.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

http://youtu.be/pXa7m8bvHek

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe